Warning: Declaration of c2c_AuthorImages::get_options() should be compatible with C2C_Plugin_034::get_options($with_current_values = true) in /var/www/cahoots.dk/public_html/wp-content/plugins/author-images/author-images.php on line 56
Valg på sociale medier 2011 - Cahoots

Valg på sociale medier 2011

Vi har dækket valgkampen den sidste uges tid med analyser af politikernes facebook-færden. Nu er kulminationen her, og vi er self klar ved tasterne her på valgaftnen. Kom glad og vær med. LIGE herunder vores live-blog. Nedenunder den: Storify-samling, hvor vi finder godter fra nettet og smider på løbende.

 

 

Foto på forsiden fra FLickr: @Risager

Nyeste indlæg

Om skribenten

Vi mødte første gang hinanden i forrige århundrede på SDU, hvor vi læste cand.IT. Siden har vi været venner, kollegaer, iværksættere, brokkerøve og meget andet sammen. Cahoots er vores fælles videnstank.

Loading Facebook Comments ...